Webbgruppen.se - Professionella hemsidor till företag

Vi erbjuder företag professionella och moderna logotyper och hemsidor till humana priser.

Vi skapar hemsidor med responsiv design, det betyder att din hemsida ser bra ut på alla skärmstorlekar, oavsett om man ser den på en dator eller smartphone.

Vi jobbar nu även med Animerad Reklamfilm, besök oss där för att få reda på hur en animerad film kan hjälpa dig att öka din försäljning!

Vi tar gärna en förutsättningslös diskussion

Vanliga frågor

Vad kostar en hemsida?

Det beror på vad du vill få ut av din hemsida, antal sidor och funktioner osv. Men allt från 2000 kr till 20 000 kr och uppåt är normalt. Vi tycker att alla företag ska ha råd med en hemsida, därför har vi snälla priser. Om du väljer oss får du en riktigt bra hemsida till en låg kostnad.

 

Gör ni mobilanpassade hemsidor?

Ja. Även kallat responsiv design, ett framtidssäkert sätt att bygga hemsidor, eftersom mobiltrafiken växer för varje år. Just nu står den mobila trafiken för hela 35%!

 

Kan ni hjälpa mig att synas på Google?

Ja. Våra hemsidor byggs i WordPress, och de är alltid sökmotoroptimerade från start. För att synas ännu bättre på Google erbjuder vi även SEO som månadstjänst. Kontakta oss för mer info och pris.

 

Blir vi bundna till er?

Nej. Det pris du får är för att köpa en hemsida, när den är betald är det du som äger den. Eftersom hemsidan byggs i WordPress har du full frihet att administrera den själv eller låta vilken webbyrå som helst sköta om den.

 

Kan vi uppdatera vår hemsida själv?

Ja. Vi bygger våra hemsidor med det populära verktyget WordPress. Du kan enkelt ändra text, bilder etc. Köper du hemsida från oss ingår också en anpassad instruktions-PDF för just er hemsida. Ändringar blir busenkla.

 

Gör ni logotyper?

Självklart, och även detta gör vi till ett fantastiskt pris. Ni får en snygg och unik logotyp anpassad för er verksamhet. Färdig logotyp levereras i format för både webb och tryck.

 

Läs mer om vad du kan få    –    Så här går vår process till    –    Är du redo? Kontakta oss här!