Webbgruppen.se - Professionella hemsidor till företag

Vi erbjuder företag professionella och moderna logotyper och hemsidor till humana priser.

Vi skapar hemsidor med responsiv design, det betyder att din hemsida ser bra ut på alla skärmstorlekar, oavsett om man ser den på en dator eller smartphone.

Vi jobbar nu även med Animerad Reklamfilm, besök oss där för att få reda på hur en animerad film kan hjälpa dig att öka din försäljning!

Vi tar gärna en förutsättningslös diskussion

Vår process

Ny hemsida – så här går det till – enkelhet är ledordet

1. Konsultering och målsättning

Allt börjar med att vi tillsammans går igenom vad ni vill uppnå med er nya webbsida. Vi har ett antal frågor som vi går igenom för att få en tydlig bild av vad som ska göras.

 

2. Idé & design

När vi har en tydlig bild av hemsidans innehåll så tar vi fram ett eller flera designförslag tills ni är 100% nöjda.

 

3. Uppbyggnadsfas

När hemsidans design är klar och godkänd så börjar vi med själva uppbyggnaden av hemsidan. Vi programmerar hemsidan för WordPress, det bästa och enklaste publiceringsverktyget som finns. Under uppbyggnaden jobbar vi på en test-server, som ni får tillgång till för att godkänna vissa funktioner.

 

4. Implementering av innehåll & sökoptimering

Hemsidan är nu nästan klar. Text, bilder och funktioner är på plats. Vi optimerar hemsidan för att sökmotorer ska kunna indexera den på bästa sätt.

 

5. Publicering & statistik

Innan vi publicerar hemsidan på er server så går vi tillsammans igenom den och kontrollerar allt en sista gång. När allt är klart implementerar vi verktyg för att ni ska kunna mäta och analysera er hemsida.

 

6. Hemsidan är klar

Nu är hemsidan klar. Vi ställer i ordning en egen instruktions-PDF bara för er, som visar precis hur er hemsida fungerar. Nu kan ni göra ändringar på er nya hemsida utan bekymmer. Självklart finns vi alltid till hands om det ändå skulle uppkomma någon fundering.

 

Läs mer om vad du kan få    –    Svar på vanliga frågor   –    Är du redo? Kontakta oss här!